Plakamı Kaybettim – Hesap Silme
Plakamı Kaybettim hesabınızı silme işlemini başlatmak için hesabınıza giriş yapmanız gerekir.
Hesap silme işlemi tamamlandığında hesabınız, hesabınıza bağlı kişisel bilgiler ve hesabınıza ait içerikler kalıcı olarak silinir.

